Alleen het beste voor U

Britt's Beautiek


Medio 2014 heb ik na de nodige scholing en ervaring mijn eigen pedicure -en schoonheidssalon "Britts Beautiek" geopend in Haelen. Ik bied u een heel pallet aan behandelingen op het gebied van schoonheid, (medisch) pedicure, massages, manicure en rimpelverminderende behandelingen (Pellevé).

De salon is gevestigd in  huisartsenpraktijk Deckers aan de Kraaiakkerweg 35. De praktijk is voor mindervaliden toegankelijk. Mcht het niet lukken om naar de salon te komen, geen probleem!

Indien gewenst kom ik bij klanten aan huis, voornamelijk voor (medisch) pedicurebehandelingen. Zoals u al kunt lezen ben ik flexibel en komen we altijd tot een oplossing. Ik werk zowel overdag als ook s' avonds en in de weekenden. 


Kwaliteit


Kwaliteit, professionaliteit en een scherp tarief voor de behandelingen staat bij Britts Beautiek hoog in het vaandel.

Ik werk dan ook met hoogwaardige producten van het topmerk Sans Soucis die maken dat u als een tevreden klant de deur uit gaat. Om deze kwaliteit te garanderen heb ik de benodigde (medisch) pedicure opleidingen,  schoonheidsspecialiste en manicure afgerond. Mijn praktijkervaring heb ik opgedaan in een luxe resort op Mallorca , diverse regionale gerenommeerde schoonheidssalons en bij Wellness resort de Zwaluwhoeve.

 Uw interesse gewekt? Afspraak maken?

Bel mij even of klik op afspraak maken, ik bel u snel terug.