(Medisch) Pedicure behandeling bij u aan huis!

Extra service

Slecht ter been? Geen mogelijkheid om naar mijn salon te komen? Geen probleem!

Als extra service bied ik u de mogelijkheid om tegen een geringe meerprijs een (medisch) pedicure behandeling bij U aan huis uit te voeren. Wel zo makkelijk en vertrouwd.


Hoogwaardige apparatuur bij u aan huis

Al mijn behandelingen voer ik uit met hoogwaardige pedicure apparatuur die ik gewoon meeneem naar u thuis.  Voor de pedicurebehandeling maar ik gebruik van een zogenaamde spraytechniek. Dat wil zeggen dat en een zeer fijne nevel wordt gesprayd tijdens het pedicuren zodat er voor u geen hitte gevoel kan ontstaan, wel zo comfortabel en prettig. Verder maak ik uiteraard steeds gebruik van roestvrijstalen gedesinfecteerde steriele instrumenten en breng ik een comfortabele beensteun mee.


Combinatie behandelingen

Voor voordelige combinatie behandelingen zoals pedicure in combinatie met bijvoorbeeld gelnagels of luxe pedicurebehandelingen verwijs ik u graag naar mijn tariefoverzicht.